08dec7:00 em10:00 emCozy Christmas i Tingshuset

Detaljer

När vintermörkret sänker sig över Tingstorget och ljusen i den stora granen gnistrar i snön, ja då slår vi upp portarna till Dalbys egna julshow, Cozy Christmas. Julmyset börjar här!

Sångarna Emelie Torstensson och Mathias Dümmatzen tar Er genom en kväll av traditionell julstämning med hjälp av såväl svenska som engelska julsånger, ett vackert pyntat Tingshus och god mat och dryck.

Välj mellan tre varianter av Cozy Christmas: 

Ni kan välja att kombinera föreställningen med att äta julbord på Dalby Gästis innan show, då serveras Ni i så fall gottebordet inne i Tingshuset medan ni njuter av scenframträdanden. För bokning av julbord och show, gå in på www.dalbygastis.se. Pris 995 kr ink moms.

Ett annat alternativ är att hoppa över julbordet och enbart njuta av föreställningen men samtidigt äta gottebord eller julinspirerad charktallrik. Pris 475 kr ink moms.

Du kan också nöja dig med enbart föreställning och den trevliga stämningen. Pris 280 kr ink moms.

För bokning av show med eller utan dessertbord eller charktallrik, boka här (tryck ”BOKNING” nedan). Du bokar först biljetten och lägger därefter till om Du vill ha dessertbord eller charktallrik som tillbehör.

Givetvis är baren öppen för försäljning under hela showen.

Dörrarna öppnar kl 19:00, föreställning från 19:30.

Vill du boka ett större sällskap eller ett annat datum? Vänligen maila oss på info@destinationdalby.se

Visa mer

Tid

(Fredag) 7:00 em - 10:00 em

Lämna en kommentar

Till toppen